Начало >> Цинк /Zn/ епоксиден грунд /за метал/

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

Цинк /Zn/ епоксиден грунд /за метал/

Описание

Грунд за метал с високо съдържание на цинк /Zn/. Със силно изразени протекторни качества. Използва се за съоръжения подлежащи на антикорозионна зашита в агресивни условия.

Характеристики

Разход 0,180÷0,250 кг./кв.м. в зависимост от основата. Време за съхнене преди последващи операции мин. 10 ч. при темпаратура на основата при полагане над 5°С. Жизнеспособност на композицията след добавяне на втвърдител до 30 мин. Полагане с мече с къс косъм за върху предварително почистена основа от ръжда и нездрави стари покрития. За употреба на закрито и открито.

Снимки от обекти

Свързани продукти

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък