Начало >> Холкери

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

Холкери

Холкерът се използва като преход между две повърхнини, обикновено хорозонтална и вертикална. Освен, че дава завършен и естетичен вид на помещението, холкера избягва образуването на прав ъгъл между двете поврхнини, като от една страна намалява напреженията, които водят до получаването на пукнатини в зоната на връзката стена-под, а от друга не позволява задържането на мръсотия, плесен, бактерии и др. и гарантира 100 % хигиена в зоната „стена-под”.

Холкерите се отличават с механична якост, устойчивост на агресивни среди /киселини, основи, соли, разтворители/ в широк температурен интервал  от -30о С до +120о С. Те се изработват на място по време на направата на подовата система от епоксиден пластбетон или полиуретанцимент с дебелина от 3 до 10 мм. и височина от 3 до 10 см. в зависимост от спецификата на помещението.

 

Снимки от обекти

Свързани продукти

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък