Начало >> Мортарни подови покрития /Пясъчен килим/

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

Мортарни подови покрития /Пясъчен килим/

Описание

Мортарните подови покрития са покрития с дебелина над 8 мм. и са предназначени за помещения, подложени на високи натоварвания – механични, химични и термични. Те представляват смес от цветни кварцови пясъци с различна гранулометрия и двукомпонентна епоксидна смола. Универсално решение за офиси, магазини, хотели, ресторанти, търговски обекти, складови и сухи производствени помещения. Готовия продукт е със затворена структура, без фуги, с висока механична якост, лесен за поддръжка и почистване. Висока степен на хигиена и естетичен външен вид. Разнообразие от цветови комбинации и ефекти.

За подове подложени на тежки експлоатационни условия – химични и термични натоварвания /-30 до 120О С/ се препоръчват полиуретанови мортарни покрития. Те се формират на базта на оцветена полиолна емулсия, изоцианат и цименто-пясъчна смес. Покритията са силно износоустойчиви и имат антихлъзгащ ефект. Могат да се нанасят върху влажни бетонни основи. Подходящи са за предприятия от млечната и месопреработвателна промишлености, консервни предприятия, химически цехове, хладилни камери и др.

Снимки от обект реализиран с продукта

Преди и след използването на продукта

Свързани продукти

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък