Начало >> За вертикални повърхности /стени/

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

За вертикални повърхности /стени/

Описание

Двукомпонентна цветна /каталог RAL Classic/ епоксидна боя без разтворители с високо сцепление, механична и химическа устойчивост. Устойчива на стичане.

Приложения

За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост, предприятия и помещения с мокри производства, предприятия за преработка на мляко, месо и риба, предприятия от химическа промишленост, ремонтни работилници, производствени площадки и халета, болнични заведения, учебни заведения, подземни паркинги и гаражи, както и други граждански обекти и съгласно нормативните и други изисквания за хигиена, киселиноустойчивост, износоустойчивост и др. Необходимо предварително грундиране с епоксиден грунд.

Характеристики

Разход 0,250÷0,350 кг./кв.м. за две ръце, като интервала между двете нанасяния да е мин. 5 ч. в зависимост от температурата в помещението. Темпаратура на основата при полагане над 5°С. Жизнеспособност на композицията след добавяне на втвърдител до 30 мин. Полагане с мече с къс косъм за епоксидни продукти. За употреба на закрито.

Снимки от обекти

Свързани продукти

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък