Начало >> Алкиден антикорозионен грунд за метал

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

Алкиден антикорозионен грунд за метал

Описание

Алкиден еднокомпонентен грунд на база разтвор на алкидна смола, пигменти, пълнители и други целеви добавки. Предназначен е за грундиране на метални повърхности и формира защитен филм, който служи за основа на следващи слоеве от емайллак.

Преди полагане основата да бъде суха и добре почистена от ръжда, нездрави стари покрития, омаслявания  и други замърсявания.

За употреба на закрито и открито и при отсъствие на валежи. Разход 0,150÷0,200 кг./кв.м. в зависимост от основата. Време за съхнене преди последващи операции 2 ч.

Снимки от обекти

Свързани продукти

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък