Начало >> За Нас

Рекламни
брошури

Рекламна брошура на български Рекламна брошура на руски Рекламна брошура на английски

RAL Каталог

Цветовата схема включва 213 цвята, в които са включени 17 металика (матови и гланцови). Цветовете зависят от настройки като яркост и контраст на монитора, както качествотото му. Затова се изобразяват приблизително.

Към каталога

За Нас

Фирма „ВИ ВИ ЕМ 2005” ООД е създадена през 2005 г. с основен предмет на дейност производство и изграждане на висококачествени индустриални подови настилки и защитни изолационни покрития и системи. Произвежданите от фирмата подови покрития са на база синтетични смоли и са предназначени за влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост, предприятия и помещения с мокри производства, предприятия за преработка на мляко, месо и риба, предприятия от химическа промишленост, ремонтни работилници, производствени площадки и халета, болнични заведения, учебни заведения, подземни паркинги и гаражи, както и други граждански обекти и съгласно нормативните и други изисквания за хигиена, киселиноустойчивост, якост на натиск, износоустойчивост и др. Произвежданите и изпълнявани подови системи се отличават с голямо цветово многообразие по каталог “RAL classic”, естетичен външен вид, висока механична и химическа устойчивост в различни агресивни среди и устойчивост на високи работни температури.

Всички произвеждани продукти отговарят на изискванията на европейските и световни стандарти и норми за качество и притежават декларации за експлоатационни показатели /declaration of performance/, както и маркировка „CE” за тези продукти, за които маркировката е нормативно приложима, съгласно регламент /ЕС/ № 305/2011 на Европейския парламент и на съвета за определяне на хармонизирани условия за предлагането на строителни продукти на Европейския пазар.

През годините от създаването си до днес продуктите на фирмата непрекъснато се усъвършенстват ползвайки опита и ноу-хау на световноизвестни химически концерни с утвърдени имена в производството на суровини за индустриални подови настилки и защитни изолационни покрития.

Фирмата разполага с висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен стаж и опит в технологиите и производството на материали за индустриални подови системи и решения, апликатори, модерна механизация и машини, както и че всички произвеждани продукти и изпълнявани дейности са с гаранция, осигурена е и следгаранционна поддръжка.

 

Епоксидна смола за подове

Двукомпонентна цветна епоксидна смола без разтворители формираща високо сцепление,  механична и химическа устойчивост. За влагане в обекти от лека, тежка и хранително вкусова промишленост ...

10 причини да използвате продуктите ни

  1. С произведени от нас продукти са изпълнени над 100 000 кв.м. индустриални подови настилки в различни сфери на промишлеността.
  2. Богато цветово разнообразие в цялата цветова палитра на RAL Classic.
  3. Конкурентни цени.
Вижте пълният списък